Céline & Jantien

Onze vaste gezichten van NOOK Babyspa!

Céline werkt fulltime in de babyspa! Zij is super enthousiast en heeft een passie voor baby’s en zwangerschap.

Naast haar lieve persoonlijkheid is Céline ook een topper in allround wellness & beauty. Met haar diploma schoonheidsspecialiste én haar ervaring binnen de studie vroedkunde is zij de ideale persoon om het concept van NOOK Babyspa met kracht en heel veel liefde verder te zetten!

Welkom Céline! Onze topper rechts op de foto 🤍

•••

Jantien komt ons al eventjes helpen in NOOK babyspa als student vroedkunde. Ze is verliefd op het concept, laaiend enthousiast over de kleine baby’s en de mama’s en super lief in de omgang.

Voor Jantien is haar niets te veel. De massage’s en de verzorgingen erbij nemen, dat is voor haar ondertussen een nieuwe passie geworden.

Smile! Want dat is Jantien!

Onze 2e topper links op de foto komt het team 1 dag per week versterken.

Hanne Dekyvere

Ik ben Hanne, 28 jaar, afkomstig vanuit het Kortrijkse en zaakvoerder van NOOK.

Door NOOK op te richten wil ik zorgen voor een nog betere connectie tussen de pasgeborene en de kersverse mama. Ik vind het leuk om een baby te leren kennen en te luisteren naar de non-verbale communicatie, een intieme band te vormen en er de gepaste zorg aan te bieden. Ik wil luisteren naar je baby, er tijd voor maken. Wij zorgen in een gezellige omgeving voor de rust en de nodige aandacht die een mama en haar baby verdienen.

WAAROM EEN BABYSPA?

Stel je voor: je zit in een warme bubbel en zwemt wat in het rond. Het is er warm en de kleuren zijn neutraal. Voeding is er altijd, wanneer je maar wilt. Gedempte geluiden maken je rustig en op sommige momenten enthousiast. Ben je moe, dan slaap je. Wil je de beentjes strekken, doe gerust. Geen prikkels, alleen maar zweven in je eigen gemaakte bubbel.

Maar dan is het over met de pret en word je opeens door een bijna onmogelijke krappe tunnel naar buiten geduwd, door God mag weten wat. Je hebt in ieder geval geen idee wat je overkomt. Eenmaal buiten lijkt het koud en zijn de kleuren in meervoud en fel. Duidelijk maken dat je het niet helemaal ziet zitten, dat kan je niet.

Wat een avontuur!

Wat zou je er van denken om je baby nog eens opnieuw het gevoel te kunnen geven om terug in de buik te ‘bubbelen’?

Heerlijk ontspannend zweven in water met een aangename temperatuur, de beentjes los, de armen sturen je in elke willekeurige richting. De bubbels in het water zorgen voor een ontspannende werking. Na het bubbelen nog even een Shantala babymassage.

Heerlijk.

Verwen je baby met een momentje me-time. Trouwens, de baby wellness brengt super veel voordelen met zich mee voor je pasgeboren baby! Verder op onze website kan je lezen wat wij allemaal aanbieden en waarvoor het allemaal goed is!

Heb je nog vragen?

Bekijk antwoorden op de meest gestelde vragen bij onze belangrijke weetjes!

Ontdek

NOOK MAM

JE EIGEN VASTE VROEDVROUW!