Belangrijke weetjes

Belangrijke weetjes

Bekijk hieronder antwoorden op de meest gestelde vragen
COVID-19 maatregelen?

We doen er alles aan om jullie te laten genieten in een veilige omgeving. Het dragen van een mondmasker is verplicht, we vragen om jouw handen te ontsmetten bij het binnen en buitengaan én de badjes en massagetafel worden na iedere sessie gereinigd en ontsmet.

Hoe laat word ik verwacht?

U wordt stipt verwacht op uur van afspraak. Op deze manier kunnen we in alle rust de voorgaande sessie afronden en op tijd aan de sessie starten.

Hoe vaak kan ik komen?

Hoe vaker een baby komt hoe meer (gezondheids)voordelen dit met zich meebrengt. Ook wordt de uithouding van je baby groter en is hij/zij in staat om langer te drijven. Wil je graag wat vaker langskomen, dan stellen we samen een schema op.
Weet je dat je een mooie korting krijgt bij de aankoop van meerdere sessies? Goed voor je baby, voordelig voor jou!
3 beurten hydrotherapie & babymassage aan 55 euro per sessie i.p.v. 65 euro per sessie.

Is er parkeergelegenheid?

Kortrijk

Er zijn parkeerplaatsen in de straat. Je kan je auto ook helemaal veilig achterlaten in 1 van onze vele ondergrondse Kortrijkse parkeerplaatsen; dit zijn alvast de dichtste bij NOOK Babyspa Kortrijk:

    • P K in Kortrijk
    • P Houtmarkt
    • P Veemarkt
    • P Broeltorens

Ieper

Er zijn parkeerplaatsen in de straat. Je kan je auto ook helemaal veilig achterlaten op de parking van de grote markt van Ieper.

Worden de badjes na iedere sessie gereinigd?

De badjes worden na iedere sessie gereinigd en ontsmet. Elk badje wordt vervolgens opnieuw gevuld met zuiver, chloorvrij water.

Wat is de temperatuur van het water in het badje?

De temperatuur van het water schakelen wij over vanaf de leeftijd van 3 maanden:

0-3 maanden: 37 graden

3-8 maanden: 36 graden

Tijdens de warme zomermaanden houden we de temperatuur standaard op 36 graden, ongeacht welke leeftijd.

Je kleintje doet aan sport tijdens de hydrotherapie! Hij/zij beweegt heel intens en op een manier dat je baby, noch jullie als ouder dit gewoon zijn. Net zoals wij als volwassene voelt de baby zich na een sportsessie ‘voldaan’ en kan hiervan wat moe worden. Een flink dutje na de sessie zal wonderen doen!

Hoe bereid ik mij voor op de sessie?

Kom je voor een babysessie? Zorg dat je lieve kleintje zijn/haar voeding kreeg en met voorkeur ook wat heeft kunnen slapen zo kort mogelijk voor de sessie. Wens je een voeding te geven voor de sessie van start gaat? Gelieve ons te contacteren, dan proberen we hiermee rekening te houden in de planning.

Kom je voor een zwangerschapsmassage? Indien een gecompliceerde zwangerschap; contacteer ons voor je langskomt.

Je hoeft in elk geval niets extra mee te brengen.

Voor de babysessie breng je de gebruikelijke luiertjes mee uit de verzorgingstas. Zwemluiers voorzien wij.

Voor de zwangerschapsmassage raden wij aan om comfortabele lingerie te dragen.

Vaccinaties en ziekte?

Is je baby net gevaccineerd raden we een sessie de eerste vierentwintig uur af na vaccinatie. In geval van ziekte, is een sessie in de babyspa niet toegelaten. Neem tijdig contact met ons op en we plannen een nieuwe datum.

Wat met voeding?

Zorg dat je baby goed gegeten heeft voor de sessie. Zo kan hij/zij ook optimaal genieten en bewegen tijdens het drijven. Na de sessie kan er ook nog extra voeding gegeven worden in onze gezellige zithoek.

Wat moeten we meenemen?

Voeding voor na de sessie, zelfs als de baby voor de sessie gegeten heeft kan het zijn dat hij/zij erna alweer honger heeft. Dit is normaal na het drijven. Wij vragen enkel om je vertrouwde luiers mee te brengen. Jij kent het huidje van de baby als de beste, gebruik hierbij het materiaal die hij/zij gewoon is. Verder hoeven jullie aan niets te denken. Wij zorgen voor jullie. Warme handdoeken, zwemluiers en alle verzorgingsproducten zijn er allemaal aanwezig.

Hoe vaak kan ik komen? 

Hoe vaker een baby komt hoe meer (gezondheids)voordelen dit met zich meebrengt. Ook wordt de uithouding van je baby groter en is hij/zij in staat om langer te drijven. Wil je graag wat vaker langskomen, dan stellen we samen een schema op. Weet je dat je een mooie korting krijgt bij de aankoop van meerdere sessies? Goed voor je baby, voordelig voor jou!

Mag ik foto’s nemen tijdens de sessie?

Uiteraard mag je foto’s nemen tijdens de sessie. Wat een leuke herinneringen! We raden daarnaast wel aan om tijdens de sessie vooral te genieten van de rust en uw baby. Foto’s en video’s zijn niet prioritair.

Hoe moet ik betalen?

Je legt de afspraak vast via ons online boekingsplatform. Na de sessie kan u bij ons  betalen via bancontact, payconic of cash. Indien u een cadeaubon heeft neem je deze mee.

Cadeaubonnen?

Stuur ons een mailtje op info@nookbabyspa.be met je eigen gekozen bedrag en je kan de bon in overleg met ons komen afhalen in de zaak. Wij kiezen ervoor om plotse bezoekjes in de babyspa te vermijden en spreken het liefst met je af wanneer de afhaling het best past in onze planning!

Toegestaan aantal bezoekers?

NOOK Babyspa is een rustige omgeving, daarom raden we aan om dit moment zo intiem mogelijk te houden. 2 personen per baby met een minimum leeftijd vanaf 12 jaar. Wij werken steeds per gezin. Wanneer je langskomt bij NOOK Babyspa beleef je de sessies met je eigen gekozen intieme bubbel. Geen andere gezinnen, geen andere baby’s, geen andere prikkels; gewoon genieten!

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!